Hur skriver jag en söt anteckning till en vän?

Gymnasiet är att skriva en söt anteckning till en nära vän
En vanlig och populär "trend" i gymnasiet och gymnasiet är att skriva en söt anteckning till en nära vän.

En vanlig och populär "trend" i gymnasiet och gymnasiet är att skriva en söt anteckning till en nära vän. Dessa kan vara riktigt avslappnade och coola, eller söta och uppriktiga. Här är en enkel guide för att skriva en söt anteckning till en god vän.

Steg

 1. 1
  Hitta handskriften. Hitta en rolig typ av penmanship (kolla in dafont.com) och använd den! Öva det, skriv hela alfabetet med stora och små bokstäver. Du kan också skriva meningen "den snabba bruna räven hoppar över den lata hunden ", som använder varje bokstav i det engelska alfabetet.
  • Om du vill skriva en sentimental eller uppriktig anteckning, använd din vanliga handskrift eller en mer sofistikerad eller vanlig penmanship.
  • Öva i ditt föredragna skrivredskap. Oavsett om du använder penna, markör, penna, Sharpie, etc., bör du arbeta med handskriften med det redskapet. Annars kanske det inte ser ut som du ursprungligen trodde.
   • Det finns fler skillnader i att skriva med markör än med Sharpie än vad man skulle tro!
 2. 2
  Välj några färger. Oavsett vilken typ av skrivredskap du har valt, välj några fina färger som går ihop. Att vara färgstark är en del av att skriva en rolig anteckning till din vän, speciellt om din anteckning inte vill komma över som för allvarlig. Att vara färgstark (och kanske till och med motbjudande för dem) är en del av spänningen!
  • För ljusa färger kan du använda lila, rosa, himmelblå, limegrön och babyblå.
  • För mörka färger kan du använda rödbrun, blå, lila, brun, grön, silver och guld.
 3. 3
  Börja rambunctiously. Sätt "Hej!" "Hej!" "Hej!" "Vad händer?" "Hej hej!", Etc. Om du är nära personen kan du till och med ge henne husdjursnamn med introduktioner som "Hej där, Ängel!" "Hur mår du, underbar?" "Hej älskling!" "Hej xoxo" "Hej där, älskar <3" osv. Ha en bra hälsning som matchar ditt brev.
  • För en allvarlig anteckning, börja med, "Hur mår du?" "Håll upp hakan, vacker" "Gissa vem bryr sig?" "Gissa vem älskar dig?" "Det blir bara bättre xoxo" "Går det bra?" "Hej härliga", etc.
 4. 4
  Skriv brevet. Nämna hennes bästa funktioner och känna igen roliga stunder. Om du har ett ämne, håll dig på rätt spår. Visa din mening på vissa ord med kursiv, versaler etc. Låt henne veta att du bryr dig och njut av hennes sällskap. Ha kul att skriva, viktigast av allt!
  • Lägg inte ner något du kommer att ångra. Även om de inte märker eller bryr sig kommer det att skada dig.
 5. 5
  Lägg vikt vid vissa saker. Skriv några ord stora, i alla versaler, i kursiv, kursiv, fetstil och andra saker. Lägg en rolig anmärkning på sidan, men lägg i en tunn linje genom den. Lägg till massor av utropstecken eller frågetecken när det behövs.
 6. 6
  Avstå inte från att vara inspirerande. Använd citat eller viktiga anteckningar. Var hennes förebild genom ett brev, om du någonsin måste vara isär. Påminn henne om att hon är speciell och någon som är viktig för dig som inte borde smälta in i mängden.
  • Om hon inte är alltför känslig och du är väldigt nära kan du kanske knuffa på en liten brist på hennes (alltid återhämta sig med en komplimang eller citat efteråt).
 7. 7
  Ha en stark avslutning. Avsluta med ett citat, en inspirationsbit, ett ordstäv, en avslappnad anmärkning, ett roligt skämt eller ett inre skämt. Något som du kommer på. Underteckna brevet med en slutlig avslutning som "kärlek" "uppriktigt" "din" "för alltid" "alltid" "när som helst" etc.
  • Ha en signatur. Oavsett om det är ditt namn i kursiv eller ett hjärta, xoxo, en anteckning i PS, etc. Avsluta varje enskild ton därifrån med denna signatur.
Här är en enkel guide för att skriva en söt anteckning till en god vän
Här är en enkel guide för att skriva en söt anteckning till en god vän.

Tips

 • Lägg vikt vid några ord.
 • Hjälp dem genom en tät plats genom inspiration om de behöver det.
 • Lägg märke till hennes bästa egenskaper och personlighetspoäng.
 • Känn igen roliga eller fantastiska ögonblick i din vänskap.
 • Uppmuntra henne!

Varningar

 • Var försiktig med dina ord - du kan skada människor!
 • Var inte för allvarlig om det inte är ett stort behov.
 • Var inte oförskämd eller elak.
  • Undvik problemet helt genom att hålla dig borta från inga zoner.

Frågor och svar

 • Hur skriver jag en meningsfull anonym anmärkning?
  Det enklaste sättet att göra det skulle vara att skriva upp det och skriva ut det. Uppenbarligen skulle du inte skriva ditt namn.

Relaterade artiklar
 1. Hur man skriver kondoleansebrev?
 2. Hur skriver jag ett värdeförslag?
 3. Hur skriver jag sociala brev?
 4. Hur skriver jag ett erbjudande?
 5. Hur hanterar man stress om aktuella händelser?
 6. Hur skriver man en humorkolumn?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail