Hur man blir en framgångsrik PR-student?

Att välja en mindre eller dubbel major kommer att bidra till din framgång som PR-student
Att välja en mindre eller dubbel major kommer att bidra till din framgång som PR-student och som en framtida PR-professionell.

Att vara en framgångsrik PR-student är inte lätt. Framgång mäts av hur mycket kunskap och möjlighet du får ut av något. Följande steg hjälper dig att bli en framgångsrik PR-student.

Steg

 1. 1
  Undersök dina val. Att välja en major kan vara stressande men om PR är något som du är intresserad av än kommunikationsstudier är det du vill börja med. Vissa högskolor och universitet kommer inte att ha någon större titel "PR".
  • Till exempel: Buffalo State College har ett grundutbildningsprogram med titeln "Offentlig kommunikation" Följande är en beskrivning av programmet som ges på Buffalo State College-webbplatsen, "Denna major ger studenterna flexibilitet att skräddarsy ett program baserat på strategisk kommunikation genom disciplinerna PR, reklam och relaterade områden. Det tillgodoser behoven hos studenter som förbereder sig för en karriär där forskning, strategisk planering, implementering av kreativ taktik och utvärdering är centrala, oavsett om de ska främja en organisation, marknadsföra en produkt eller förespråka en orsak. Jämför denna major med kommunikationsstudier, journalistik och medieproduktion. " Buffalo State College: Public Communications Major.
 2. 2
  Ansök och bli antagen till ett college / universitet med en PR-major. När du ansöker till högskolor / universitet vill du leta efter en skola som hjälper dig att få ut det mesta av att vara PR-student. Den skolprogram borde ge dig erfarenhet och öppna dörrar åt dig. bra sätt att avgöra om en skolas public relations major är stark är att se om de är ackrediterade. Följande citat är en definition av vad ackrediterat är utanför webbplatsen för ackrediteringsrådet för utbildning inom journalistik och masskommunikation, "Ackreditering är ett system för frivillig självbedömning och extern granskning av utbildningsinstitutioner och professionella program som erbjuds av dessa institutioner. Ackreditering ger kvalitetssäkring till elever, föräldrar och allmänheten. I ackrediteringsprocessen mäts utbildningsenheternas prestanda mot nationella standarder. "
  • Att ackreditera är att säkerställa grundläggande kvalitetsstandarder [1]
  • Ett annat bra sätt att bestämma styrkan för en skolas PR-avdelning är genom att undersöka professorerna i avdelningen. Du vill söka efter professors arbetserfarenhet och de bidrag de har gjort till PR som helhet.
  Att vara en framgångsrik PR-student är inte lätt
  Att vara en framgångsrik PR-student är inte lätt.
 3. 3
  Lär känna ditt campusbibliotek. Lär känna insatserna i ditt campusbibliotek - PR-studenter tillbringar mycket av sin tid i biblioteket. PR kräver en hel del läsning, skrivning och tal. Biblioteket är en plats att göra 2 av 3 av dessa saker. Att prata i biblioteket kommer att irritera dina kamrater runt dig.
 4. 4
  Bli en bättre författare. Det finns en missuppfattning att PR bara består av att hålla tal. Om du inte är redo att skriva är det inte något för dig att vara PR-student. PR- studenter är inte främmande för forskningsdokument. En strategisk kampanj kommer att vara minst 30 sidor och den bör vara grammatiskt korrekt, följ AP-skrivstil och detaljerad. Om du skriver en strategisk kampanj korrekt räcker det inte med 30 sidor.
 5. 5
  Investera i den senaste AP-stilguiden. Det finns ett visst sätt att skriva när man skriver olika bitar. En AP-skrivhandbok kan lära dig rätt sätt att skriva för olika delar. Du kan behöva skriva ett nyhetsbrev och om du inte vet hur man skriver en nyhet kommer det att bli din bästa vän. Den här boken ger dig en steg-för-steg-guide för att skriva vad som helst journalistik, PR eller medieproduktion.
  Följande steg hjälper dig att bli en framgångsrik PR-student
  Följande steg hjälper dig att bli en framgångsrik PR-student.
 6. 6
  Bli bekväm med att tala offentligt. Du kommer att ha klasser som ägnas åt talande. Att hålla tal som individ eller i grupp kommer att ligga till grund för hela klassen. (se steg 4, även om talklasser kräver tal kommer du att spendera mycket tid på att skriva talen i motsats till den tid du kommer att spendera på att hålla talet.)
 7. 7
  Håll dig uppdaterad med aktuella händelser. Håll dig uppdaterad med aktuella händelser - Att veta vad som händer i världen är viktigt. Du kan inte vara en framgångsrik PR-student om du inte följer aktuella händelser. PR handlar om nyheter och media att veta vad som händer kommer att ge dig ett steg upp.
 8. 8
  Diversifiera dina studier. Mångfald i din utbildning är grundläggande. Så mycket som vi vill äta andas och sova PR kan vi inte eftersom vi inte kommer att lyckas. Varför kommer du inte att lyckas? Många PR-studenter vet hur man kommunicerar bra men problemet är att de inte har något att kommunicera om. Att välja en mindre eller dubbel major kommer att bidra till din framgång som PR-student och som en framtida PR-professionell.
  Du kan inte vara en framgångsrik PR-student om du inte följer aktuella händelser
  Du kan inte vara en framgångsrik PR-student om du inte följer aktuella händelser.
 9. 9
  Praktikant så mycket som möjligt. Praktikplatser kan göras för kredit och är ett utmärkt sätt att få erfarenhet av din framtida karriär inom PR.
 10. 10
  Nätverk. Betydelsen av nätverkande [2] "Det har sagts att de bästa jobben kommer från mun till mun... Experter är överens om att nätverkande är värt din tid och ansträngning och kan hjälpa dig att komma framåt i den professionella världen." Dina professorer, kamrater och handledare kan ha tillgång till resurser som du aldrig kommer att veta om du inte har nätverk.
  • Rådgivare och professorer spelar en viktig roll i din college-karriär. Många PR-professorer har antingen många års erfarenhet inom PR och inom andra närbesläktade områden. När du letar efter lektioner att ta eller bara behöver prata om en karriärväg kan dina professorer hjälpa dig. När du inte mår bra i en klass kan din professor kanske hjälpa dig och ge dig några användbara tips om hur du kan följa med i klassen.
  • Att se din akademiska rådgivare är det näst viktigaste att göra förutom att prata med dina professorer. Din akademiska rådgivare har den examen du söker och högre grader än så. De satt en gång i kurser som liknar din. De kan hjälpa till med nära till allt akademiskt relaterat. Att bygga en bra relation med dessa människor kan hjälpa till att komma in i grundskolan eller få ditt drömjobb. Om de känner dig väl kan de skriva en stjärnrekommendation på dina vägnar som kommer att gå långt.

Kommentarer (1)

 • gunnarssoneinar
  Det var till hjälp, eftersom det höll ner på mina nerver. Jag är redo att börja kursen.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail