Hur lossar man på Slack på iPhone eller iPad?

1. Öppna Slack.
2. Tryck på ikonen Slack uppe till vänster.
3. Knacka på en kanal.
4. Tryck på kanalnamnet högst upp.
5. Tryck på Fäst.
6. Tryck på " X " bredvid ett fäst objekt.
7. Tryck på Ta bort.

Den här knappen tar bort det valda meddelandet
Den här knappen tar bort det valda meddelandet och tar bort det från listan Fästa objekt.

Den här guiden lär dig hur du tar bort ett fäst meddelande från en chattkanals lista över fästa objekt på Slack med en iPhone eller iPad.

Steg

 1. 1
  Öppna slack på din iPhone eller iPad. Slack-appen ser ut som ett "S" i en färgad fyrkantig ikon. Du hittar den på din hemskärm eller i en mapp på startskärmen.
  • Om du inte är automatiskt inloggad trycker du på inloggningsknappen längst ner och loggar in på den arbetsyta du vill skicka.
 2. 2
  Tryck på slack-ikonen längst upp till vänster. Den här knappen ser ut som en färgad " # " -ikon. Det öppnar din navigeringsmeny till vänster.
 3. 3
  Tryck på en chattkanal eller direktmeddelandetråd. Hitta kanalen eller direktmeddelandet du vill redigera i navigeringsmenyn och öppna den.
  • Du kan svepa åt vänster och höger på menypanelen för att växla mellan en lista över dina arbetsytor, chattar och direktmeddelanden.
 4. 4
  Tryck på kanalnamnet högst upp. Chattkanalens namn listas högst upp i konversationen. Genom att knacka öppnas denna kanals informationssida.
  • Om du är i en direktmeddelandekonversation ser du kontaktens namn högst upp. Tryck i så fall på deras namn här.
  Öppna slack på din iPhone eller iPad
  Öppna slack på din iPhone eller iPad.
 5. 5
  Tryck på Fäst på informationssidan. Den här knappen visas bredvid en orange push-pin-ikon på informationssidan. Den öppnar kanalens fästa objekt på en ny sida.
 6. 6
  Tryck på X- ikonen bredvid något fästt objekt. Den här knappen tar bort det valda meddelandet och tar bort det från listan Fästa objekt.
  • Du måste bekräfta din åtgärd i ett nytt popup-fönster.
 7. 7
  Knacka på Ta bort i bekräftelsesmenyn. Detta bekräftar din åtgärd och tar bort det valda meddelandet. Den tas bort från listan med fästa objekt.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail