Hur använder jag bokmärken?

Precis som dina bokmärken eller favoriter i dina webbläsare låter Box Bookmarks dig snabbt komma
Precis som dina bokmärken eller favoriter i dina webbläsare låter Box Bookmarks dig snabbt komma åt ditt favoritinnehåll från ett huvudförvar eller en mapp.

Om du använder Box i stor utsträckning för dina personliga filer och arbetsfiler, skulle du troligen ha flera lager av mappar och en komplicerad filkatalog. Lägg till det alla de mappar och filer som du har delat med andra och andra har delat med dig. Om din Box-filkatalog är lite oorganiserad och du har svårt att hitta mappar och filer du ofta använder kan du enkelt komma åt dem med hjälp av Box Bookmarks. Precis som dina bokmärken eller favoriter i dina webbläsare låter Box Bookmarks dig snabbt komma åt ditt favoritinnehåll från ett huvudförvar eller en mapp. Lär dig hur du använder Box Bookmarks genom att bläddra ner till del 1.

Del 1 av 5: logga in i rutan

 1. 1
  Gå till boxens webbplats. Öppna en webbläsare, skriv https://app.box.com/ i adressfältet och tryck Enter.
 2. 2
  Logga in. Använd ditt Box-användarnamn och lösenord för att logga in. När du har angett informationen klickar du på "Logga in" -knappen för att fortsätta.

Del 2 av 5: skapa en bokmärkesmapp

 1. 1
  Gå till sidan för alla filer. Lägg märke till huvudmenyn högst upp på huvudsidan. Leta reda på den tredje ikonen från vänster med mappikonen. Klicka på detta för att gå till sidan Alla filer. Detta är din huvudsida för alla dina mappar och filer i Box.
 2. 2
  Skapa en ny mapp. Skapa en ny personlig mapp på din huvudsida för enkel åtkomst. Gör detta genom att klicka på "Ny" -knappen på sidhuvudmenyn för Alla filer och välja "Ny mapp" i popup-fönstret.
 3. 3
  Namnge den nya mappen. Skriv in mappnamnet i lämpligt fält i fönstret Skapa ny mapp. Använd något som "! Mina favoriter" eller "! Mina bokmärken."
  • Gör den här mappen privat genom att markera "Håll privat för tillfället."
  • Klicka på knappen "Okej" när du är klar.
  • Din nya mapp kommer att skapas på sidan Alla filer, som ligger högst upp för enklare åtkomst.
 4. 4
  Visa den nya mappen. Gå tillbaka till sidan Alla filer för att se den nya mappen du just har skapat. Den här mappen används för att lagra alla dina Box-bokmärken.

Del 3 av 5: skapa en delningslänk

 1. 1
  Leta reda på en fil eller en mapp. Gå till filen eller mappen som du använder ofta, som du vill bokmärka och lagra.
 2. 2
  Skapa en delningslänk. När du väl har hittat den, håll muspekaren över den för att se en länkikon med en "Dela" -text till höger om filen eller mappen. Klicka på den här länkikonen eller "Dela" texten. En delningslänk skapas och visas precis under filen eller mappen.
 3. 3
  Kopiera delningslänken. Markera delningslänken och kopiera det hela. Du kan trycka på Ctrl + C från tangentbordet för att göra det. Delningslänken kopieras till ditt urklipp.
Den här mappen används för att lagra alla dina bokmärken
Den här mappen används för att lagra alla dina bokmärken.

Del 4 av 5: skapa ett bokmärke

 1. 1
  Gå till sidan Alla filer. Lägg märke till rubrikmenyn högst upp på varje sida. Leta reda på den tredje ikonen från vänster med mappikonen. Klicka på detta för att gå till sidan Alla filer. Detta är din huvudsida för alla dina mappar och filer i Box.
 2. 2
  Öppna din bokmärkesmapp. Från steg 4 i del 2 skapade du en Box-bokmärkesmapp. Detta är troligen den första mappen på sidan Alla filer. Klicka på den för att komma in i mappen.
 3. 3
  Skapa ett bokmärke. När du väl är inne i bokmärkesmappen klickar du på knappen "Ny" i sidhuvudmenyn och väljer "Nytt bokmärke" i popup-fönstret. Ett litet popup-fönster visas med titeln "Nytt bokmärke". Klistra in delningslänken som du har kopierat från steg 3 i del 3 i det första fältet för "Adress till sida / innehåll."
 4. 4
  Ingångens namn och beskrivning. Det här steget är valfritt, men det är en bra idé att göra särskilt om du kommer att ha flera bokmärken. Skriv in namnet och beskrivningen på länken du precis har klistrat in. Detta kommer att bli namnet på bokmärket.
  • Klicka på knappen "Okej" när du är klar.
 5. 5
  Visa det nya bokmärket. Från bokmärkesmappen kan du se det nya bokmärket som skapats med motsvarande namn och beskrivning du har lagt från steg 6. Den faktiska delningslänken är också synlig.
 6. 6
  Skapa fler bokmärken. Upprepa delarna 3 och 4 efter behov för att skapa fler bokmärken för dina filer och mappar.
4 efter behov för att skapa fler bokmärken för dina filer
Upprepa delarna 3 och 4 efter behov för att skapa fler bokmärken för dina filer och mappar.

Del 5 av 5: åtkomst till ett bokmärke

 1. 1
  Gå till sidan Alla filer. Lägg märke till huvudmenyn högst upp på huvudsidan. Leta reda på den tredje ikonen från vänster med mappikonen. Klicka på detta för att gå till sidan Alla filer. Detta är din huvudsida för alla dina Box-mappar och filer.
 2. 2
  Öppna din bokmärkesmapp. Från steg 4 i del 2 skapade du en Box-bokmärkesmapp. Detta är troligen den första mappen på sidan Alla filer. Klicka på den för att komma in i mappen.
 3. 3
  Visa dina bokmärken. Visa alla bokmärken du har skapat från del 4. Dessa representerar ditt favoritinnehåll eller mest frekventa innehåll från ditt Box-konto. Härifrån kan du enkelt navigera genom dina filer och mappar utan att behöva gräva igenom alla filer och undermappar.
 4. 4
  Använd ett bokmärke. Om du vill hoppa till den aktuella filen eller mappen klickar du bara på bokmärket. Du kommer att omdirigeras till den faktiska filen eller mappen i ditt Box-konto.

Frågor och svar

 • Varför inte bara använda favoritfunktionen?
  Vissa människor vill bara ha allt på ett ställe. Och om du använder en telefon är favoritfunktionen svår att nå.

Relaterade artiklar
 1. Hur man drar sjöman kvicksilver?
 2. Hur ritar man mangatecken?
 3. Hur man ritar mangapojkar?
 4. Hur man håller en inomhusfest för hungerspel?
 5. Hur skapar jag en överraskande högvinparti?
 6. Hur man gör en enkel dödsbok?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail