Hur tar jag bort din annons på vita sidor?

1. Sök själv på Whitepages.com.
2. Visa information om ditt bidrag.
3. Kopiera URL: en i adressfältet.
4. Gå till https://whitepages.com/suppression_requests.
5. Klistra in den kopierade webbadressen.
6. Klicka på Opt-out.
7. Följ instruktionerna på skärmen.

Vad gör jag om jag försökte ta bort mina annonser på WhitePages
Vad gör jag om jag försökte ta bort mina annonser på WhitePages och aldrig fick en bekräftelsessida?

Den här guiden lär dig hur du tar bort information om dig själv från WhitePages-webbplatsen. Du kan ta bort gratis information, till exempel ditt namn och din adress, med hjälp av den kostnadsfria sidan för borttagning av WhitePages. Om du vill ta bort Premium-information som bakgrundskontroller och juridisk historik måste du skicka en begäran om radering. att göra detta kräver att du har ett Premium-konto.

Metod 1 av 2: ta bort gratis information

 1. 1
  Förstå vilken information som är gratis. Information som ditt namn, adress, telefonnummer och ålder är gratis att se (och gratis att ta bort). Om du tar bort denna information från WhitePages kommer ingen att se den.
  • Om du vill ta bort information som din juridiska historik eller dina utestängningsregister måste du istället använda Premium-metoden.
 2. 2
  Öppna vita sidor. Gå till https://whitepages.com/ i datorns webbläsare.
 3. 3
  Ange ditt namn och postnummer. Skriv ditt fullständiga, lagliga namn i den vänstra textrutan högst upp på sidan och ange stadens postnummer i den högra textrutan.
  • Alternativt kan du ange din stad och delstat.
 4. 4
  Klicka på "sök" -ikonen. Denna ikon är till höger om de två textrutorna. Om du gör det söker du WhitePages för din information.
 5. 5
  Klicka på Visa detaljer. Det är en vit knapp till höger om ditt namn. Detta öppnar WhitePages-listan.
  • Om du inte ser rätt lista, försök ta bort ditt mellannamn (om tillämpligt) och / eller ändra den stad eller postnummer som du använde till en äldre adress.
 6. 6
  Kopiera din företags adress. Klicka på URL-fältet högst upp i webbläsarfönstret för att välja vad som står där och tryck sedan på Ctrl+ C(Windows) eller Command+ C(Mac).
  • Om du inte väljer webbadressen genom att klicka på URL-fältet kan du istället klicka och dra musen från höger till vänster över webbadressen.
  • Webbadressen till din WhitePages-adress bör likna följande: https://whitepages.com/name/Your-Name/Your-City/
  Hur tar jag bort historik från WhitePages
  Hur tar jag bort historik från WhitePages?
 7. 7
  Öppna bortvalsformuläret. Gå till https://whitepages.com/suppression_requests i din dators webbläsare och se till att du inte kopierar och klistrar in länken eftersom du redan har kopierat din webbadress.
 8. 8
  Klistra in din kopierade URL. Klicka på textrutan "Kopiera och klistra in profilens profil här" mitt på sidan och tryck sedan på Ctrl+ V(Windows) eller Command+ V(Mac). Du bör se din kopierade URL visas i textrutan.
 9. 9
  Klicka på Opt-out. Det är en svart knapp under textrutan.
 10. 10
  Klicka på Ta bort mig. Den här knappen ligger under ditt namn på bekräftelsessidan.
 11. 11
  Välj en anledning för att din annons ska tas bort. Klicka på listrutan "Välj en anledning" högst upp på sidan och klicka sedan på en anledning (t.ex. jag vill bara hålla min information privat) i rullgardinsmenyn.
 12. 12
  Klicka på Skicka. Det är en svart knapp under textrutan "Lämna en kommentar (valfritt)".
 13. 13
  Skriv in ditt telefonnummer. Skriv ditt telefonnummer i textrutan mitt på sidan.
  • WhitePages använder inte ditt telefonnummer för något annat än att verifiera att du vill ta bort din annons.
  • Om du inte vill använda ditt riktiga telefonnummer kan du prova att använda Google Voice istället.
 14. 14
  Markera rutan "genom att markera den här rutan...". Den här rutan ligger under ditt telefonnummer.
 15. 15
  Klicka på Ring nu för att verifiera. Det är en svart knapp längst ner på sidan. Detta tar dig till sidan för verifieringskod. din telefon börja ringa inom kort.
 16. 16
  Bekräfta borttagningen av dina vita sidor. På sidan för verifieringskod bör du se en fyrsiffrig kod. Du behöver den här koden för att slutföra följande process:
  • Svara på telefonen när den börjar ringa.
  • Lyssna på WhitePages automatiserade röst.
  • När du uppmanas ange den fyrsiffriga koden som visas på verifieringskodssidan.
  • Vänta tills WhitePages-samtalet kopplas bort.
  Du kan ta bort gratis information
  Du kan ta bort gratis information, till exempel ditt namn och din adress, med hjälp av den kostnadsfria sidan för borttagning av WhitePages.
 17. 17
  Kontrollera vita sidor på 48 timmar. Även om det mesta av din kostnadsfria information bör tas bort omedelbart, kanske du inte ser all den tas bort förrän 24 till 48 timmar efter att du har skickat din begäran.
  • Tyvärr kan sökmotorer som Google och Bing fortfarande visa utdrag av din information i upp till två veckor efter att du har tagit bort din WhitePages-lista.

Metod 2 av 2: ta bort premiuminformation

 1. 1
  Förstå vilken information som är premium. Medan gratis information innehåller ditt namn och adress, innebär Premium-information saker som bakgrundskontroller, juridiska register och utestängnings- / konkursincidenter.
  • Du måste vara WhitePages Premium-medlem, som kostar minst 3,70€ per månad, för att se och ta bort Premium-information om dig själv.
 2. 2
  Öppna vita sidor. Gå till https://whitepages.com/ i datorns webbläsare. Detta öppnar WhitePages-hemsidan.
  • Om du inte är inloggad på ditt Premium-konto klickar du på Logga in längst upp till höger på sidan, anger din e-postadress och lösenord och klickar på Logga in innan du fortsätter.
  • Om du inte är WhitePages Premium-medlem klickar du på Registrera dig högst upp till höger på sidan, klickar på VÄLJ PLAN under medlemskapet 3,70€ / månad och följ instruktionerna på skärmen för att skapa ditt konto.
   • Du kan avbryta efter att din information har tagits bort för att undvika att betala mer än 3,70€
 3. 3
  Ange ditt namn och postnummer. Skriv ditt fullständiga, lagliga namn i den vänstra textrutan högst upp på sidan och ange stadens postnummer i den högra textrutan.
  • Alternativt kan du ange din stad och delstat.
 4. 4
  Klicka på "sök" -ikonen. Denna ikon är till höger om de två textrutorna. Om du gör det söker du WhitePages för din information.
 5. 5
  Hitta din premiuminformation. Din Premium-information ska visas inuti en ljusblå ruta och du ska se en blå VISA FULL RAPPORT- knapp till höger om ditt namn.
  • Om du inte ser den här informationen klickar du på Visa fler premiumresultat högst upp på sidan för att se om din information inte visas.
  • Du kan också försöka ta bort ditt mellannamn (om tillämpligt) och / eller ändra stad eller postnummer som du använde till en äldre adress om du inte ser din information här.
 6. 6
  Kopiera adressen till premiumrapporten. Högerklicka på den blå VISA FULL RAPPORT- knappen och klicka sedan på Kopiera länkadress (eller Kopiera länkplats på Firefox) i den resulterande rullgardinsmenyn.
  • Om du använder en Mac, håll ned Ctrl tangenten medan du klickar på länken för att uppmana rullgardinsmenyn att visas.
  • Om musen inte har en högerklicksknapp klickar du på musens högra sida eller klickar med musen med två fingrar.
  • Om din dator använder en styrplatta istället för en mus använder du två fingrar för att knacka på styrplattan eller trycker på den nedre högra sidan av styrplattan.
 7. 7
  Öppna sidan för supportbegäran. Gå till https://support.whitepages.com/hc/en-us/requests/new i datorns webbläsare.
 8. 8
  Välj en begäran. Klicka på listrutan "Välj ditt problem nedan" och klicka sedan på Jag måste redigera eller ta bort en lista i den resulterande rullgardinsmenyn.
  WhitePages använder inte ditt telefonnummer för något annat än att verifiera att du vill ta bort din annons
  WhitePages använder inte ditt telefonnummer för något annat än att verifiera att du vill ta bort din annons.
 9. 9
  Fyll i formuläret. Gör följande för att slutföra din begäran om borttagning:
  • Ange ditt Premium-kontos e-postadress i textrutan "Din e-postadress".
  • Ange ett ämne (t.ex. Listing Removal) i textrutan "Ämne".
  • Ange en kort förklaring till varför du vill att din annons ska tas bort i textrutan "Beskrivning".
  • Klistra in den kopierade URL: en i textrutan "Listing URL" genom att högerklicka (eller Ctrl-klicka) på textrutan och klicka på Klistra in.
 10. 10
  Klicka på Skicka. Den här blå knappen är längst ner i formuläret. Om du gör det skickar du din begäran till WhitePages. Du bör se en bekräftelsessida och du kommer också att få ett bekräftelsemeddelande.
 11. 11
  Kontrollera vita sidor på 48 timmar. Även om det mesta av din information bör tas bort omedelbart, kanske du inte ser att allt tas bort förrän 24 till 48 timmar efter att du har skickat in din begäran.
  • Tyvärr kan sökmotorer som Google och Bing fortfarande visa utdrag av din information i upp till två veckor efter att du har tagit bort din WhitePages-lista.

Tips

 • Om du måste registrera dig för ett Premium-konto, försök att använda en betalningsmetod som PayPal istället för att använda ditt bankkort.

Varningar

 • Att försöka vidta rättsliga åtgärder mot WhitePages är vanligtvis meningslöst. WhitePages får all sin information genom att samla fritt (och lagligt) tillgänglig information från olika källor online, inte genom att hacka dig.

Frågor och svar

 • Den säger att den inte kan tas bort. Varför är detta?
  Ring den svarta listan och låt dem överföras från de vita till de svarta sidorna istället.
 • Tar jag bort mig från WhitePages-listan också från WhitePages-premium?
  Nej. När du har tagit bort dig från WhitePages grundwebbplats annonseras din annons på Premium-webbplatsen. Det ger dig ALDRIG den URL du behöver för att ta bort din information. Dessutom kräver de att du hoppar genom flera ringar och fyller i ett manuellt formulär och ger dem ännu mer information för att verifiera (eller snarare samla in mer data). Men igen behöver du webbadressen för att ta bort allt. Det är en ond cirkel. Kontakta dina statliga lagstiftare för att initiera kongressinsatser. Det är verkligen det enda sättet att stoppa denna typ av obehörig datalänkning och insamling.
 • Det verkar som om jag måste gå med för att ta bort mitt namn. Finns det något jag kan göra förutom att gå med?
  Tydligen inte, jag har försökt ta bort mig själv utan att gå med eftersom syftet är att inte ha min information där ute. Tyvärr får de dig att komma och gå.
 • Kan jag göra detta på min mobiltelefon?
  Jo det kan du.
Obesvarade frågor
 • Hur tar jag bort min information när jag är premiummedlem på WhitePages?
 • Omvänd adresssökning visar min adress på WhitePages, men hur får jag det att sluta göra det här för mig?
 • Hur tar jag bort historik från WhitePages?
 • Hur avbryter jag min månatliga prenumeration på WhitePages?
 • Vad gör jag om jag försökte ta bort mina annonser på WhitePages och aldrig fick en bekräftelsessida?

Relaterade artiklar
 1. Hur tar jag bort ett Doordash-konto?
 2. Hur tar jag bort ett Duolingo-konto?
 3. Hur använder jag VR-glasögon?
 4. Hur lägger jag till ett mönster i Ravelry?
 5. Hur återställer jag licenser på PS4?
 6. Hur inaktiverar jag ett Swagbucks-konto?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail