Hur spelar man 7 minuter i himlen?

För att spela 7 minuter i himlen, börja med att hitta en grupp med minst 6 spelare. Skriv sedan ner allas namn på små pappersbitar och lägg dem i en behållare. När du är redo, rita två namn från behållaren och låt spelarna gå in i en garderob eller ett rum tillsammans i 7 minuter med lamporna släckta. Efter 7 minuter ritar du ytterligare 2 namn och upprepar! Kom ihåg att spelare inte behöver göra någonting som de inte är bekväma med när det är deras tur, och ingen ska tvingas gå in i rummet om de inte vill. Bläddra ner för att lära dig att respektera någons gränser när du spelar 7 minuter i himlen!

För att spela 7 minuter i himlen
För att spela 7 minuter i himlen, börja med att hitta en grupp med minst 6 spelare.

Spelet 7 Minutes in Heaven är ett festspel som mest spelas av tonåringar. Två personer väljs för att tillbringa 7 minuter ensamma i ett mörkt slutet utrymme. Under den här tiden kan du göra vad du än väljer. Många spelare använder den här tiden för att prata privat eller delta i mer intima aktiviteter, som att kyssa och träna. Oavsett hur du väljer att spela spelet ska du alltid respektera andras gränser och aldrig göra någonting som gör dig obekväm.

Metod 1 av 3: spela spelet

 1. 1
  Redo spelplatsen. Du behöver ett litet, avstängt område i ditt hem för att spela det här spelet. Detta område är i allmänhet mörkt, men du kan också välja ett som är väl upplyst. Du kanske också vill inkludera stolar för spelare att sitta i, men detta är inte nödvändigt för att spela spelet.
  • Vissa platser du kan tänka dig för ditt spel inkluderar en garderob, ett badrum eller en tvättstuga, för att nämna några.
  • Om du vill att rummet ska vara mörkt hela tiden kan du ta bort glödlampan / lamporna från fixturen / armaturerna i rummet.
  • Se till att området är fritt och fritt från hinder som kan vara farliga, särskilt om du har tagit bort lamporna från rummet.
  • För att hindra spelare från att titta på klockan kanske du vill ta bort klockor från rummet där du ska spela spelet. Detta kan inkludera mobiltelefoner och klockor.
 2. 2
  Samla spelarna. Vanligtvis spelas detta spel med ungefär lika många pojkar och flickor, men beroende på spelarnas preferenser kanske det inte alltid är fallet. En grupp på 10 - 14 är vanligt, även om spelet kan spelas med så få som 6 personer.
  • Du kanske vill leka med vänner från skolan, ditt grannskap eller om du är på lägret kan du försöka spela spelet med lägerkamrater.
 3. 3
  Förklara reglerna för spelarna. Nu när rummet är förberett och du har samlat dina spelare måste du förklara spelreglerna. Detta är särskilt viktigt eftersom det kan finnas många olika variationer av 7 minuter i himlen. Generellt inkluderar reglerna:
  • Välja två personer slumpmässigt.
  • Skicka de utvalda två i rummet i en privat 7 minuter. Glöm inte att stänga dörren!
  • Släppa de utvalda två ut ur rummet i slutet av sju minuter.
  • Du kan också skapa "husregler" när du spelar, som "lamporna måste vara på / av" eller "inga klockor eller mobiltelefoner tillåtna i rummet."
  • För att förhindra att någon känner sig obekväm, kanske du vill göra en regel om att ingen behöver gå in i rummet såvida de inte vill.
  Bläddra ner för att lära dig att respektera någons gränser när du spelar 7 minuter i himlen
  Bläddra ner för att lära dig att respektera någons gränser när du spelar 7 minuter i himlen!
 4. 4
  Skapa ett slumpmässigt lotteri. Så här väljer du de två personer som skickas in i rummet under sina 7 minuter i himlen. Du kan snurra en flaska för att slumpmässigt välja två personer eller dra namn från en hatt. Om du vill se till att en pojke och en flicka skickas in i rummet kan du ordna ditt lotteri efter kön.
  • För att dela ditt lotteri efter kön kan du snurra flaskan en gång för pojkarna och en annan gång för tjejerna. Den person flaskan pekar på i varje grupp skickas till rummet.
  • När du ritar namn från en hatt eller behållare kan du ha en behållare för tjejer och en för pojkar. Varje spelomgång kan du välja ett namn från varje.
 5. 5
  Spela spelet. Varje spelomgång består av två personer i rummet i 7 minuter. Du kan spela spelet så många omgångar du vill, men du kanske vill ha andra aktiviteter, som ett brädspel eller kort, för att hålla andra spelare upptagna medan du väntar på att de två utvalda ska avsluta sina 7 minuter i himlen.
  • En timer med en dramatisk larm, som en siren, kan lägga till atmosfären i detta spel samtidigt som det hjälper dig att hålla koll på tiden.
  • När timern är uppe, slå på dörren och låt de två utvalda veta att det är dags att komma ut. Sedan kan du välja två nya spelare med ditt slumpmässiga lotteri.
  • Du kanske vill ha en dramatisk avslöjande i slutet av de sju minuterna i himlen. Om detta är den effekt du önskar kan du öppna dörren plötsligt när tiden är ute.

Metod 2 av 3: respektera gränser

 1. 1
  Sätt tydliga gränser innan du spelar. Om det inte finns några regler som begränsar hur långt du kan gå när du spelar det här spelet, är det en bra idé att sätta några personliga gränser med den person du kommer att dela dina 7 minuter i himlen med. Om du inte gör det, kan den andra spelaren misstolka de signaler du ställer in och gå för långt.
  • Du kanske säger något som "Kan vi bara prata?" eller "Låt oss prata först. Jag kanske är okej med en kyss, men jag vill inte rusa in i den."
  • Du kan också skapa en fast gräns genom att säga "Kyssa är OK, men jag är inte okej med andra beröringar."
 2. 2
  Röstbesvär så fort det händer. Ibland kommer något att få dig att känna dig obekväm utan att du vet det i förväg. När detta händer ska du använda ett enkelt språk för att berätta för den andra spelaren att du känner dig obekväm och vill sluta.
  • Om du till exempel berörs på ett sätt som du inte gillar kan du säga "Nej. Jag vill inte bli rörd där."
  • Det kan vara svårt att tala om för någon "Nej", men om du inte gör det kan saker gå längre än du tänkt. Du bör aldrig delta i något som gör att du känner dig obekväm.
  Så här ska du välja de två personer som skickas in i rummet under sina 7 minuter i himlen
  Så här ska du välja de två personer som skickas in i rummet under sina 7 minuter i himlen.
 3. 3
  Fråga den andra spelaren innan du försöker något nytt. Detta inkluderar saker som handhållning, petting eller andra typer av beröringar som kan överskrida den andra spelarens personliga gränser. På så sätt bryter du inte av misstag någons gränser utan att veta.
  • Det tar bara en snabb sekund att fråga, "Är det OK om jag håller i din hand?" eller "Är det okej för mig att röra dig så här?"

Metod 3 av 3: motstå grupptryck

 1. 1
  Samla dina tankar. Ge dig själv en stund och ta ett djupt, lugnande andetag. I en grupptryckssituation kan känslor komma ur hand och få dig att säga eller göra saker du inte menar. Att pausa ett ögonblick hjälper dig att undvika ett hastigt svar och bättre förstå dig själv i ögonblicket.
  • Du kanske vill fråga dig själv: "Vilken typ av person vill jag vara? Skulle den personen göra det här?" Om svaret är nej är det troligt att du inte ska delta.
 2. 2
  Tala tydligt om dina känslor. Människor fastnar ofta i gruppmentalitet, men genom att uttrycka dina personliga känslor kan du ansluta till dina vänner / andra spelare. Detta leder saker från gruppkontext till ett personligt, vilket gör det lättare för dina vänner att identifiera sig med dig.
  • Du kan säga, "Jag älskar att umgås med er och jag vill inte vara en pinne i leran, men jag känner mig verkligen inte bekväm att spela det här spelet."
 3. 3
  Gör en ursäkt. Även om ärlighet nästan alltid är den bästa policyn, kan en ursäkt komma till nytta om dina vänner / andra spelare är fast beslutna att få dig att spela. Det här behöver inte vara en stor fib, du kan säga något så enkelt som:
  • "Min hals har varit lite öm nyligen och jag vill inte bli sjuk."
  • "Jag är verkligen generad, men jag har ont i halsen som har stört mig så jag kan inte spela."
  Ditt grannskap eller om du är på lägret kan du försöka spela spelet med lägerkamrater
  Du kanske vill leka med vänner från skolan, ditt grannskap eller om du är på lägret kan du försöka spela spelet med lägerkamrater.
 4. 4
  Föreslå en annan aktivitet istället. Det finns många gruppspel du kan spela istället, och några av de andra spelarna kanske vill spela dessa ännu mer än 7 minuter i himlen. Några exempel inkluderar Twister, charades, pictionary, UNO och mer.
  • Du kanske vill gynna spel som du vet att andra i gruppen tycker om. Du har större chans att spela ett annat spel om andra vill spela.

Tips

 • Håll saker roliga och lätta. Detta borde vara ett roligt spel, inte ett förödmjukande eller grovt spel.
 • Fråga dem hur de 7 minuterna gick, eller låt paret skriva ner sessionen efteråt.
 • Tryck inte på de två spelarna när de kommer ut efter 7 minuter. Lämna dem till det ett tag efteråt.

Varningar

 • Gör inte något i garderoben för att den andra personen ska känna sig obekväm. Allt du gör ska vara ömsesidigt.

Saker du behöver

 • Mörkt rum
 • Stoppur (eller mobiltelefon)

Frågor och svar

 • Vad händer om jag vill franska kyssa men de inte?
  Respektera andras gränser. Om den andra personen inte känner sig bekväm, tvinga inte honom / henne att göra någonting.
 • Förra gången gjorde de en regel att jag var tvungen att kyssa. Vad händer om jag inte vill?
  Du behöver inte kyssa. Försök att förklara det för dem, eller bara spela inte med den gruppen människor.
 • Är det något sexuellt inblandat? Mina vänner kommer att spela det men är inte säkra på om det är lämpligt.
  Detta spel kräver inte att du är sexuell, men i vissa fall händer det. Om du känner dig obekväm kan du föreslå att du spelar ett annat spel eller väljer att inte spela.
 • Är det sant att människor ibland har sex när de spelar 7 minuter i himlen?
  Det är sant att ibland tar det här spelet till en intim nivå, men du bör aldrig delta i något som får dig att känna dig obekväm eller engagera dig i sex innan du är redo. Om du gör det kan det leda till graviditet, sexuellt överförbara sjukdomar eller andra komplicerade situationer.
 • Vad händer om folket på festen tar det för långt och tvingar mig att spela när jag inte vill?
  Lämna partiet omedelbart. Du ska aldrig stanna någonstans där du känner att du inte respekteras och / eller blir pressad att göra något du inte vill göra.
 • Detta spel låter smutsigt och grovt. Mina vänner försökte tvinga mig att göra det, men det gjorde jag inte. Skulle de se mig som en wimp?
  De kunde, men de borde inte om de är goda vänner, och de borde definitivt inte försöka tvinga dig att göra något du inte är bekväm med. Att inte behöva kyssa eller röra vid människor som du inte är romantiskt intresserad av, eller inte vill göra ett spel av sådana saker, har inget att göra med att vara en wimp; det är helt rimligt. Om du inte vill göra det, låt inte någon pressa dig. Se metod 3.
 • Vad händer om de vill "göra något" men inte känner att de verkligen har integritet?
  Om du känner att du inte har integriteten att göra något, kanske du vill undvika att göra det. I vissa fall kan folk lyssna vid dörren till rummet där du har dina 7 minuter i himlen.
 • Vad gör jag om jag vill gå längre än sju minuter?
  Du kan fråga innan spelet börjar om alla vill komma överens om en längre tidsperiod. Annars, försök att hålla dig till de sju minuterna så att alla får en tur att spela.
 • Vad händer om jag sätts på rummet med någon jag hatar? Stirrar vi bara på varandra?
  Du kan göra vad du vill i rummet. Du kan prata, ignorera varandra eller bara stirra på varandra. Det är upp till dig.
 • Varför kan det inte vara 20 minuter istället för 7 minuter?
  Det kan vara om du vill. Det är bara tradition att men de flesta gör sju minuter, och vissa kanske inte vill lämna människor där för länge så att inget dåligt händer.

Kommentarer (12)

 • marinahansen
  Jag gillade hur det berättade vad du skulle göra om personen sa nej.
 • catrinolsson
  Jag tycker att det var riktigt bra att ha en sektion som förklarar att du inte behöver göra något sexuellt, och den del av "Motstå grupptryck". Jag gillade verkligen att det gav sätt för människor att inte spela det om de inte är bekväma med det.
 • kward
  Det hjälpte mycket!
 • quinton38
  Det var väldigt informativt.
 • lola57
  Jag gillade att de såg till att du inte skulle göra något du inte vill göra eller fråga personen innan du gjorde något för sexuellt. Jag spelade spelet för ett par dagar sedan, och jag var så glad att jag faktiskt blev ihop med min förälskelse!
 • kovacekines
  Detta fungerade bra! Några av mina vänner ville bara antingen kyssa eller prata, men andra ville ha sex. Men alla gick med på att inte göra någonting med sitt par om inte båda var bekväma.
 • vholmberg
  Vi ska spela detta lite mer med min blandade åldersgrupp, tack så mycket för allt detta råd och förklaring! Det har verkligen hjälpt mig att förstå hur detta kommer att fungera.
 • birgersundqvist
  Jag hade ingen aning om vad det här spelet var. Det förklarades fullständigt. Det kan vara kul för de två rätta personerna, eller det kan vara obekvämt för paret.
 • dleannon
  Anvisningarna hjälpte mig verkligen, för jag hade ingen aning om hur jag skulle spela.
 • hesselhope
  Det hjälpte mig mycket, tack för din hjälp!
 • borghild42
  Tack för hjälpen!
 • fred18
  Det faktum att det ger mod till dem som behöver det innan de tvingas göra vissa skadliga saker.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail