Hur får jag en Body Kit installerad?

Borra de nya hålen i den nya bakre stötfångaren
Använd fabriksfångaren som mall, borra de nya hålen i den nya bakre stötfångaren och installera den på din bil med fabrikshårdvaran.

Du kan få en karosseripaket installerad på din bil av en professionell eller så kan du göra det själv. Det kan vara dyrare att få det installerat professionellt, men om du inte har erfarenhet av att installera en kroppssats kan det spara mycket tid och pengar att få det gjort av någon som vet vad de gör. Lär dig hur du installerar en kroppssats för att avgöra om det här är en uppgift du kan slutföra själv.

Steg

 1. 1
  Köp och förbered din kroppssats enligt anvisningarna. När du är redo att installera den, fortsätt med nästa steg.
 2. 2
  Måla stötfångaren på din bil. Gör detta om du inte planerar att måla hela bilen efter installationen av karosspaketet.
 3. 3
  Rengör alla ytarealer som kroppssatsen ska installeras på. Använd en fettborttagare eller en lackförtunnare med en pappershandduk och gnugga på hela ytan. Undvik att lämna pappershandduken på bilen för länge eftersom det kan skada bilens färgyta.
 4. 4
  Applicera en tunn beläggning med vidhäftningsmedel. Detta hjälper limmet att hålla fast vid bilens färg och hjälper till att hålla karosspaketet på plats. Använd en luddfri tygfärg på hela ytan där du ska applicera dubbelsidig tejp.
  • Upprepa dessa steg varje gång du tar bort en del av dina fabriksinstallerade delar, inklusive främre stötfångare, sidokjolar och bakre stötfångare.

Metod 1 av 3: Installera den främre stötfångaren

 1. 1
  Ta bort den fabriksinstallerade stötfångaren och förvara all hårdvara för senare användning. Styrofoaminsatsen kan behöva tas bort också om den nya stötfångaren inte passar.
 2. 2
  Se till att den nya främre stötfångaren på framsidan stämmer korrekt. Gör alla justeringar som behövs genom att slipa eller slipa försiktigt.
 3. 3
  Använd fabrikshårdvaran för att installera den nya främre stötfångaren på din kroppssats. Placera fabriksfångaren på den nya stötfångaren. Detta kan hjälpa dig att exakt borra hålen.
Använd fabrikshårdvaran för att installera den nya främre stötfångaren på din kroppssats
Använd fabrikshårdvaran för att installera den nya främre stötfångaren på din kroppssats.

Metod 2 av 3: Installera sidokjolar

 1. 1
  Montera de nya sidokjolarna så att de stämmer korrekt. Använd slipning eller slipning för att göra nödvändiga ändringar.
 2. 2
  Använd en fettpenna och markera var kroppssatsen ska installeras.
 3. 3
  Mät en remsa med dubbelsidig tejp som går längs bilens undersida. Placera tejpen försiktigt på bilen och se till att den går rakt och spolar.
 4. 4
  Installera sidokjolpartiet av karossatsen på bilen och dra av plastunderlaget när karossatsen är korrekt inriktad. Tryck ner för att säkerställa att den är ordentligt förseglad. Om skruvhålen inte ligger i linje måste du borra dem på egen hand och sedan använda en skruvmejsel för att fästa skruvarna.

Metod 3 av 3: Installera den bakre stötfångaren

 1. 1
  Ta bort den fabriksinstallerade bakre stötfångaren och trimpanelen. Spara all hårdvara för senare användning. Ta bort isoporfodret vid behov för en korrekt passform.
 2. 2
  Ställ in den nya bakre stötfångaren, och se till att den stämmer korrekt. Om det inte gör det, slip eller slip för att säkerställa en perfekt passform.
 3. 3
  Använd fabriksfångaren som mall, borra de nya hålen i den nya bakre stötfångaren och installera den på din bil med fabrikshårdvaran.

Tips

 • Håll all fabrikshårdvara för att säkerställa att du kommer att kunna installera den främre och bakre stötfångaren ordentligt.
 • Se till att du har alla delar och förnödenheter som du behöver för att slutföra installationen av body kit på en gång. Du kan göra ett steg varje dag, men du bör slutföra varje steg innan du går vidare till nästa så att du inte blir överväldigad.

Saker du behöver

 • Bilfärg (tillval)
 • Smörjmedel eller lack tunnare
 • Pappershandukar
 • Adhesionspromotor
 • Luddfri trasa
 • Body kit
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail