Hur man blir en riktig jedi?

Även "jedi training" från det egyptiska ordet relaterat till ursprunget till ordet Jedi
Prova nyckelord som "flow arts training", "guardian alliance", "jedi training intensives" och även "jedi training" från det egyptiska ordet relaterat till ursprunget till ordet Jedi.

För vissa människor räcker det helt enkelt inte att gå med i fandomen. Vissa har frågat: "Hur blir jag en riktig Jedi?" Svaret är att det finns flera onlinegrupper som aktivt utövar filosofierna från filmerna som en verklig och operativ religion, och eftersom det fortfarande finns en aktiv online-community verkar det som om siffrorna fortfarande är relativt starka.

Vissa har frågat: "Hur blir jag en riktig Jedi?"
Vissa har frågat: "Hur blir jag en riktig Jedi?"

Ärendet för eller mot att Jedi-filosofierna är religiösa ligger utanför denna artikel; snarare är detta allmänna riktlinjer för dem som verkligen vill ta kontakt med dessa praktiserande Jedi för att utforska religionen som en andlig väg, och fokuserar inte på någon speciell grupp.

Hur kan jag vara en grå Jedi när grå Jedi inte finns
Hur kan jag vara en grå Jedi när grå Jedi inte finns?

Dessutom är det viktigt att notera att det finns många träningsgrupper som inte är direkt associerade med Jedi-religionen utan istället erbjuder självutveckling, konfliktlösning, vårdnad och metafysisk träning.

Steg

 1. 1
  Titta på filmerna. Ingenting kan förbereda dig för att bli en riktig Jedi bättre än att ha en förståelse för filosofierna som gjorde tanken på filosofierna något religiös. Även om det inte var George Lucas avsikt att starta en helt ny religion, hade han en avsikt att väcka publikens andlighet på ett sätt som överskred religionen. Att leta efter dessa godbitar är en bra start innan du tar kontakt med den praktiserande Jedi.
 2. 2
  Sök efter en grupp. Att hitta rätt grupp - en som uttrycker sin filosofi på ett sätt som överensstämmer med vad du själv tror är sant - är viktigt. Det är bäst att titta på flera webbplatser innan du fattar ditt beslut. Och framför allt, känn dig inte pressad att avlägga några eder innan du är helt villig och redo att göra det. Vissa grupper kräver att du tar en ed innan de lär ut; andra har absolut inga formaliteter och accepterar alla som vill lära sig. Det finns fördelar med både och nackdelar. Använd din bästa bedömning, men återigen: motstå uppmaningen att vara en av gemenskapen tills du har läst igenom något av vad de tror och ser om det passar. Det här steget kan ta lång tid!
  • Kom ihåg att vissa träningsgrupper kanske inte använder ordet "Jedi" för att undvika upphovsrättsliga konflikter. Prova nyckelord som " flow arts training ", "guardian alliance", "jedi training intensives" och även "jedi training" från det egyptiska ordet relaterat till ursprunget till ordet Jedi.
 3. 3
  Gå med i en fantastisk grupp. När du har hittat en grupp du är bekväm med, gå med i den! Fortsätt titta om det inte passar perfekt, och acceptera att varje utövare i Jedi-tron är på sina egna tangenter mycket av tiden.
 4. 4
  Följ instruktionerna. För de flesta grupper finns instruktionerna på deras webbplats, även om de ofta är begravda i forum. Håll ögonen på målet och var beredd att gräva igenom år av inlägg i vissa fall. Det är inte lätt, men det är lönsamt.
 5. 5
  Ta en staket eller kendo-klass. Någonsin velat svärd slåss som jedi gör? Du kommer att kunna lära sig de lätt sabelstridstekniker som skådespelarna i Star Wars lärde sig och självförsvar också!
  • Dessutom öva Tai Chi och Qigong. Dessa gamla interna kampsportformer ger utövare makt genom utvecklingen av Chi eller Qi, en energikraft i kroppen som tros kunna ge helande och kraftigt ökar kraften hos en kampsportartist i alla aktiviteter. Sök efter Shaolin Monks Qigong för att se en National Geographic Special om Qis hemliga krafter.
 6. 6
  Öva psykiska förmågor med kraften. Force Heal, Force Sense och alla andra Light Side-förmågor kan läras och kultiveras.
 7. 7
  Du kan vara en grå jedi. Vissa förmågor om ljusa sidor och mörka sidor kan läras tillsammans, men i balans. Motstå alltid den mörka sidan.
 8. 8
  Lär dig funktionella bladvapen. En ljussabel har ingen verklig funktion men ett riktigt vapen som ett långord, katana, hajtandad klubb etc. kan användas för att markera dig själv som en Jedi.

Tips

 • Verkligen göra studien. Även om det inte är Jedi-utbildningen som Luke Skywalker har gått igenom (du kommer till exempel inte lära dig att levitera stenar eller lyfta en jetfighter ur ett träsk med ditt sinne), är de väldigt seriösa om hur de tror. Lektionerna de undervisar är utformade för att skapa en medvetenhet om Jedis andlighet. Fråga målet vad du vill, men inte bara hävda att du har gått igenom erfarenheterna av studier utan att egentligen studera: de kommer att veta om du ljuger.
 • Var inte motbjudande. Kom ihåg att dessa människor är äkta om att vara Jedi. De har all rätt att tro på det de gör, lika mycket som du har rätt att tro som du. Att vara kritisk mot alla religiösa grupper (Jedi eller på annat sätt) utan en viss erkännande av sin rätt att tro är ett bra sätt att förtjäna den här allvarliga Jedis vrede. Det är en Jedi-tro, i de flesta fall, att andra religiösa övertygelser är helt giltiga.
 • Var äkta. Ingenting gör att du kan hitta en grupp nära din personlighet än att bara vara dig själv.
 • Antag inte att du vet bättre. De människor som har uppnått sina mål inom sin grupp och har en lärartitel är människor som med stor sannolikhet har varit precis där du är: ny, förstår mycket mer än någon ger kredit för och ändå behöver hoppa genom banden som behövs att betraktas som en Jedi. Vissa grupper anser att du är en Jedi från första dagen... men du har ingen rang.
 • Intervju gruppens ledare. Många människor inser inte att anslutning till en ny religion delar vissa gemensamma drag med att gå med i ett nytt företag. Det är en relation, och för att den ska fungera måste du se till att dina egna behov tillgodoses (i detta fall andliga behov). Du måste också mäta om gruppen du är med kommer att vara ungefär som du, eller om du skulle vara obekväm att umgås med dem. Detta kan vara avgörande, som om du inte känner dig bekväm kommer du troligen att känna dig ouppfylld.
En ljussabel har ingen verklig funktion utan ett riktigt vapen som ett långord
En ljussabel har ingen verklig funktion utan ett riktigt vapen som ett långord, katana, hajtandad klubb etc.

Varningar

 • Även om grupperna är religiösa betyder det inte att du omedelbart borde lita på dem. Ge inte ut personlig information om det inte är vettigt att göra det. Även religiösa grupper har konstnärer.
 • Inte alla grupper är desamma. Vissa omfamnar både Light Side of the Force och Dark Side. Se till att du känner till och förstår vilken typ av grupp du går in i.
 • Innan du går med i någon religion, se till att du förstår att du har andra alternativ.

Frågor och svar

 • Om jag faller till den mörka sidan en gång, kan jag återhämta mig?
  Ja. Många Jedi faller till den mörka sidan och hittar vägen till ljuset igen.
 • Vad gör styrkan?
  Det är ett energifält som skapats av alla levande saker; det är källan till en Jedis makt.
 • Hur kan jag vara en grå Jedi när grå Jedi inte finns? Gray Jedi är bara legend.
  Inte sant. I filmerna har det funnits flera personer som har ansetts vara grå Jedi, inklusive Kylo Ren. Gör lite forskning om du vill lära dig mer!
 • Vad ska jag göra om jag vet allt utom kraften?
  Om styrkan inte är med dig är du inte en riktig Jedi. Det här är utom din kontroll.
 • Hur kan ett barn bli en Jedi?
  Du måste lära dig kraften och vara redo för alla förändringar som kommer att gälla.
 • Hur kan jag kontrollera min ilska för att bli Jedi?
  Jag föreslår meditation. Nyckeln till att bli av med ilska och hat är förlåtelse och självkontroll, som båda kan uppnås genom intensivt fokus och engagemang.
 • Hur kan ett barn bli en Jedi?
  De måste vara starka. De kan inte vara det genomsnittliga barnet. De måste kunna använda kraften.
 • Vilka är de färdigheter jag behöver?
  Medvetenhet om din omgivning, påverkan av dina handlingar och beslut på andra. Kunskap om kampsport. Rikligt tålamod, särskilt när man gör telekinesis (med Force).
 • Hur vet jag om jag är stark i styrkan?
  Det enda sättet att verkligen veta är om du slåss mot Darth Vader själv och testa din styrka.
 • Hur använder jag kraften för att få en penna att flyta?
  Släpp din ilska, släpp ditt hat. Känn kraften rinna genom dina ådror.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail