Hur får jag ut det mesta av din Skyrim-upplevelse?

Om du behöver hjälp med att tjäna pengar kommer jag snart att publicera en artikel som heter "Hur man tjänar
Om du behöver hjälp med att tjäna pengar kommer jag snart att publicera en artikel som heter "Hur man tjänar pengar i Skyrim" så se till att kolla in det!

Så du har börjat spela Skyrim. Hur får man ut det mesta, frågar ni? Lätt. Följ bara dessa enkla steg så kommer du att ha mycket roligt på nolltid.

Steg

 1. 1
  Gå in i att skapa så snart du kan. När du flyr Helgen och kommer till Whiterun, börja förbättra din smedja, alkemi och förtrollande. Du kan få en smidehandledning från Alvor i Riverwood eller Adrianne i Whiterun. Farengar i Dragonsreach lär dig lite om förtrollande, och Delphine eller Orgnar i The Sleeping Giant Inn of Riverwood kan ge dig en alkemistart.
 2. 2
  Sök i ALLA fiender och kistor för att skapa extra guld. Var noga med att plocka upp värdefulla vapen och rustningar, för de kan säljas. Drycker är användbara för att bota sjukdomar, fylla dina attributmätare och tjäna mer pengar. Gifter är också dödliga men ändå dyra. Vissa diverse saker är inte värda att ta upp, men andra är värda extra vikt. Guld, lockpicks och pärlor är alla viktiga saker och kan sluta ge dig några fler septims.
 3. 3
  När du har tjänat pengar, köp användbara saker. För magiker, plocka upp några stavningsböcker, nya kläder, några magicka- och hälsodrycker och till och med en dolk för extra skydd. Krigare kan investera i bra vapen och rustningar, gifter och drycker och några läkning eller förstörelse. Slutligen bör smygande karaktärer köpa lockpicks, lite rustning, en båge eller dolk, osynliga drycker, trollformler, några gifter och drycker.
 4. 4
  Hitta vilken typ av karaktär som korrelerar med dina val. Ras- och föremålsval bör utgöra om du vill vara en klok mage, stark krigare eller smyg tjuv. Om du till exempel väljer en warhammer och tung rustning, borde du antagligen välja en krigare. Spelare som är intresserade av dummare spellcasters kan välja en trollkarl. Trälver som bär lätt rustning och är utrustade med pil och båge skulle vara en bra tjuv.
 5. 5
  Välj en fraktion som förbättrar din karaktärs skicklighetsval. Om du är en tjuv bör du gå med i Dark Brotherhood and Thieves Guild. Krigare passar rätt in i följeslagarna eller i en sida av kriget. Magiker passar perfekt för College of Winterhold eller Bards College. Men när din skicklighet i dessa fraktioner är hög bör du överväga att gå med i de andra.
 6. 6
  Investera i dlcs! De ger bara roligare till mixen. När du har avslutat spelet, se till att lägga till Dawnguard, Dragonborn och Hearthfire. Dawnguard ger dig två nya fraktioner: Dawnguard, vampyrjägarna och Volkihar, vampyrerna. Dragonborn tar dig till Morrowind där du måste hitta och förstöra den första Dragonborn, Miraak, innan han tar över. Slutligen låter Hearthfire dig bygga och dekorera ditt eget hem från grunden, adoptera två barn, välja en följeslagare som hushåll eller använda den medföljande och flytta in dem alla.
 7. 7
  Slutligen, om du spelar på PC, lägg till mods! Inte alla av dem är fuskmod. Det finns så många varianter av mods, som ENB, belysning, vapen och rustningar, uppdrag, fraktioner, hem, handlingar och till och med integration mellan spel, som Mario Bros och Diablo. Det finns också sätt att lägga till mods till Xbox med en USB, men jag har aldrig provat det, så jag kan inte vara säker.
Men det kan förbättra din spelupplevelse
Det är inte för alla, men det kan förbättra din spelupplevelse.

Tips

 • Använd UESP eller Elder Scrolls Wiki om du någonsin har fastnat i ett uppdrag eller om det bara är rakt upp glitched.
 • För PC-spelare kan de inofficiella Skyrim Patches hjälpa till med fel i spelet.
 • Om du behöver hjälp med att tjäna pengar kommer jag snart att publicera en artikel som heter "Hur man tjänar pengar i Skyrim" så se till att kolla in det!
 • Om det är din grej, prova rollspel. Det är inte för alla, men det kan förbättra din spelupplevelse.

Varningar

 • SKYRIM ÄR BERÄVANDE. Spela på egen risk.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail