Hur hittar jag flaskorna i tidens tid?

Hur besegrar jag Poesna om jag inte har Epona eller bågen
Hur besegrar jag Poesna om jag inte har Epona eller bågen?

Det finns fyra flaskor i Ocarina of Time som kan samlas över hela Hyrule. Dessa flaskor kan innehålla användbara saker som kan hjälpa Link på hans strävan efter äventyr!

Steg

 1. 1
  Gå till byn Kakariko. Du kan få den första tomma flaskan som barn genom att hjälpa en kvinna framför Kakariko kyrkogård att hämta sina kycklingar. Sätt tillbaka de sju kycklingarna i sin penna så kommer kvinnan att belöna dig flaskan.
 2. 2
  Gå till lon-lon ranch. Spela igen som barn Talons Cucco-spel på Lon-Lon Ranch. Allt du behöver göra är att hitta de tre kycklingarna som skiljer sig från resten. Du kommer att vinna en flaska med Lon-Lon-mjölk när du lyckats.
  Dessa flaskor kan innehålla användbara saker som kan hjälpa Link på hans strävan efter äventyr
  Dessa flaskor kan innehålla användbara saker som kan hjälpa Link på hans strävan efter äventyr!
 3. 3
  Gå till Lake Hylia. Den sista flaskan som kan fås som barn finns i Lake Hylia. Du måste hämta en flaska som sjunkit under vattnet av prinsessan Ruto. Den här flaskan innehåller ett brev och när du väl har levererat det här till kung Zora i Zoras domän, låter han dig behålla flaskan.
 4. 4
  Gå till hyrule-fältet. Som vuxenlänk den här gången kan du hitta och besegra de 10 stora pojen över Hyrule Field. Besegra dem medan du rider på din häst med din båge. Ta med dina besegrade poes till det enögda spöket i Hyrule Castle. Han kommer att vara inne i den första dörren till höger som kommer från Hyrule-fältet.

Saker du behöver

 • Legend Of Zelda Ocarina of time (3DS eller Gamecube eller N64)
 • Pil och båge
 • Epona hästen

Frågor och svar

 • Hur besegrar jag Poesna om jag inte har Epona eller bågen?
  Du kan faktiskt inte-pilar är det enda som kan döda dem, och de rör sig för fort för att göra det till fots. Du får bågen i skogstemplet och du kan få Epona som vuxen när som helst efter att du fått Eponas sång som barn.

FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail